Autoverzekering

Concurrentie auto verzekeringen goed voor consument

Date september 18, 2009

De verzerkeringsmaatschappijen doen er alles aan om nieuwe klanten aan te trekken. Vooral autoverzekeringen zijn aantrekkelijk voor verzekeringsmaatschappijen.

Autoschade in het buitenland

Date juni 6, 2008

Ieder jaar gaan er veel mensen met de auto op vakantie. Een vakantie kan aardig in het water vallen indien je betrokken raakt bij een ongeval. Het kan dan in ieder geval een wat meer geruststellende gedachte zijn, indien je weet wat je kunt verwachten. In dit artikel gaan we kort in op de financiĆ«le […]

Prijzenslag tussen autoverzekeraars

Date juni 5, 2008

De komst van nieuwe verzekeraars die via internet goedkope polissen voor auto’s aanbieden, heeft tot een prijzenslag met de gevestigde namen geleid. Premies daalden het afgelopen jaar met 21 procent. Dat meldde verzekeringswebsite en prijsvergelijker Independer.nl op basis van eigen onderzoek.

Meeste autobezitters betalen te veel

Date juni 4, 2008

Voor het gros van de autobezitters kan de autopremie na massale kortingen van afgelopen weken nog verder omlaag. Bij overstappende eigenaren die niet meer dan 15.000 kilometer per jaar verrijden verlaagt een verzekeraar de premie voor autoverzekeringen met ruim 50 procent.
Met die korting voert vanaf morgen advieskantoor PMA en een grote verzekeraar de prijzenoorlog onder […]ANWB